FAQ

Hieronder vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen:

Hoelang duurt het voordat mijn website online staat?

Als u de opdracht heeft gegeven voor het laten bouwen van een website, dan kunnen wij alvast direct aan de slag. Wij ontvangen wel graag zo snel mogelijk van u de foto’s, de teksten en eventueel het logo voor de website. Na het ontvangen van alle documenten hebben wij 1 a 2 weken nodig om de website te bouwen, te testen en online te zetten.

Hoe uniek is mijn website?

De websites van Webdesign Zwolle zijn gebouwd met behulp van de open source software van WordPress. De vormgeving is gebaseerd op een professioneel en uitgebreid thema. Dit thema wordt vervolgens volledig aangepast aan uw wensen inclusief bedrijfskleuren, foto’s en logo. Het resultaat is een 100% unieke website voor uw bedrijf.

Welke garantie bieden jullie?

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Daarom geven wij u een 100% niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over uw website? Dan zit u nergens aan vast en hoeft u niet te betalen!

Kan ik mijn website zelf beheren?

Jazeker! Met de “open source” software van WordPress bent u in staat om alle teksten en afbeelding zelf te wijzigen en aan te passen. Werken met WordPress lijkt erg veel op het werken met Word of Excel.

Kan ik zelf pagina’s en berichten toevoegen?

Jazeker! Met WordPress is het mogelijk om zelf pagina’s en berichten (bijvoorbeeld nieuwsberichten) toe te voegen. Hiernaast kunt u ook bijvoorbeeld de volgorde van de pagina’s en nieuwsberichten makkelijk aanpassen.

Wat gebeurt er als ik bij jullie weg ga?

De website blijft geheel uw eigendom. Omdat de CMS software van WordPress “open source” is, kunt u ook de software blijven gebruiken. Bij ons bent u totaal onafhankelijk!

Berekent Webdesign Zwolle opstartkosten?

Nee, wij rekenen geen opstartkosten. U betaalt slecht een klein bedrag per maand. Uw website is dus online zonder hoge opstartkosten. Doe hier uw voordeel mee!

Hoe kunnen de tarieven van Webdesign Zwolle zo goedkoop zijn?

Wij hebben de afgelopen jaren heel veel tijd en energie gestopt in het bouwen en ontwikkelen van websites. Wij zijn nu in staat om in een relatief korte periode een professionele website online te zetten. Daar profiteert u van mee!

Ontwerpt Webdesign Zwolle ook logo's en/of huisstijlen?

Nee, wij richten ons uitsluitend op websites. Met een logo en huisstijl kunnen wij u echter wel helpen. Het logo is dan echter alleen voor de website en kan niet worden gebruikt voor bijvoorbeeld briefpapier of visitekaartjes (als gevolg van het bestandsformaat). Voor een logo of huisstijl kunnen we u eventueel ook in contact brengen met een partij waar wij zelf veel mee samenwerken.

Zit ik ergens aan vast voor lange tijd?

Als u tevreden bent over het eindresultaat gaat u met ons een samenwerking aan van 18 maanden. Na 18 maanden wordt onze samenwerking elke keer automatisch met een maand verlengd zodat u er geen omkijken naar heeft. Bent u niet meer tevreden of is uw bedrijf gestaakt? Geen probleem. U kunt de samenwerking na 18 maanden dagelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand.

Wanneer moet ik betalen?

Als u opdracht geeft voor het laten bouwen van uw website, dan voert u de eerste betaling uit. Wij kunnen dan alvast aan de slag. Nadat u alle documenten heeft aangeleverd, zorgen wij ervoor dat de website binnen 1 a 2 weken online staat. Bent u niet tevreden en komen we er samen op de één of andere manier niet uit? Dan krijgt u uw eerste betaling terug gestort zonder problemen. Wij willen alleen maar tevreden klanten.

Hoe werkt mijn e-mailaccount?

Uw emailadres koppelen wij aan een Gmail account van Google. Wij werken zelf ook met Gmail en hebben hier erg goede ervaringen mee. Een groot voordeel van het koppelen van uw emailadres aan Gmail is dat u uw email overal kunt gaan benaderen, waar u de beschikking heeft over een internetverbinding.

Wat is WordPress?

WordPress is een open source software waar je websites mee kunt bouwen. Er wordt door heel veel webontwikkelaars en webdesigners gebouwd met WordPress. Er zijn in totaal al meer dan 28 miljoen websites ter wereld mee gebouwd. Een groot voordeel van WordPress is dat de software heel erg gebruiksvriendelijk is.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of via de email: marcel(a)webdesignzwolle(punt)nl

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Daarom geven wij u een 100% niet goed geld terug garantie. Bent u niet tevreden over uw website? Dan zit u nergens aan vast en hoeft u niet te betalen!”
Marcel Logtenberg

Eigenaar, Webdesign Zwolle

Bedrijfsgegevens
Webdesign Zwolle
Melenhorststraat 16
8043 RX Zwolle

marcel(a)webdesignzwolle(punt)nl

KVK nr. : 55821456
BTW nr. : NL100914901B02