Marcel heeft mij erg goed geholpen bij de totstandkoming van mijn website. Ik ben heel trots op het eindresultaat. Ik heb Marcel leren kennen als iemand die zeer actief meedenkt en bijdraagt waar mogelijk. Hij staat altijd voor je klaar en doet dat stapje extra waar nodig. Vanuit mijn topsport achtergrond spreekt dat mij erg aan.

Daarbij is Marcel een hele prettige vent in de omgang waarmee het ook over andere onderwerpen op hoog niveau interessant communiceren is. Hij is gepassioneerd over wat hij doet en wil vooruit in het leven. Ik kan hem als mens en als professional van harte aanbevelen.

Stefan van de Stroet

Maximize Your Potential

Tijdens het opstarten van mijn eigen rijschool ben ik zoek gegaan naar een bedrijf dat websites ontwerpt. Uiteindelijk naar veel Googlen en diverse telefoongesprekken een prettig gesprek gehad met Marcel van Logticom en er was een klik waardoor we samen aan het werk zijn gegaan voor een mooie website.

Marcel is iemand die goed advies geeft voor de te maken website en ook creatief is. Heel belangrijk is natuurlijk de uitstraling van je website en daar ben ik zeer tevreden over. Ik kan iedereen die op zoek is naar een goede website ontwerper het bedrijf Logticom aanraden. De prijs kwaliteit verhouding is prima.

Rene aan het Rot

Rijschool Zwolles